Minisulkis ja Sulkiskoulu Rusko

Minisulkis on tarkoitettu n. 5-9-vuotiaille lapsille, jotka aloittelevat uutta harrastusta liikunnan parissa. Sulkiskoulu on tarkoitettu kaikille sulkiksesta kiinnostuneille (n. 7 - 16 vuotiaille) tytöille ja poijille. Ryhmät harjoittelevat samaan aikaan, mutta harjoituksissa pelaajia ohjataan heidän tasonsa mukaan useammassa ryhmässä.

Harjoitukset:

Pelivuoro:

PE 16.30- 17.30 Ruskotalo
SU 9.30 - 10.30 Ruskotalo

Kausimaksu:

290 € (2 krt/vk)

Valmentaja ja vastuuhenkilö:

Jukka Rantanen
jukka.rantanen@clear.fi

Apuvalmentaja:

Joni Rintala

Junioritoimintaan osallistuminen edellyttää seuraamme liittymistä. Jäsenmaksu kaudella 2019-2020 on lapsilla 48 € (sisarhinta 38 €).

Vanhempien onsyytä huomioida, että jäsenmaksu ja harjoitusmaksu eivät sisällä tapaturmavakuutusta. Mikäli lapsella ei ole sopivaa tapaturmavakuutusta, suosittelemme hankkimaan sellaisen Sulkapalloliiton kautta (http://www.sulkapallo.fi/kilpailija/lisenssit-ja-vakuutukset/).