Seuran esittely

2.7.2018

Sulkapalloseura Clear ry on vuonna 1994 perustettu sulkapallon erikoisseura. Seuran kotipaikka on Kaarina ja kotihalli Kilosport. Clear valittiin vuonna 2010 vuoden sulkapalloseuraksi Suomessa. Clearin toiminnan painopiste on erityisesti junioritoiminnassa. Jäseniä seurassamme on n. 130, joista junioripelaajia n. 100.

Sulkapallon pelaaminen ei vaadi suuria investointeja. Riittää, kun sinulla on hyvät sisäpelitossut, niin pääset pelaamaan. Aloittelijoille löytyvät lainamailat ja –pallot, joiden avulla pääset tutustumaan lajiin.

Sulkapalloa jokainen voi harrastaa omalla tasollaan niin lapsena kuin aikuisenakin. Kukaan ei putoa pois porukasta taitojensa vuoksi. Sulkapallosta saatkin mukavan harrastuksen iästä riippumatta aina vesselistä vaariin saakka.

Junioritoiminta

Junioritoiminta koostuu useista eri ryhmistä, joista varmasti löytyy jokaiselle sopiva:

Jokainen löytää varmasti sopivan ryhmän itselleen, ja tutustuu samalla uusiin kivoihin pelikavereihin.

Aikuisharraste

Aikuisharrastepelaajille löytyy oma harjoitusvuoro, johon voi tulla mukaan vaikka ei omaa pelikaveria olisikaan. Myös valmentaja on treeneissä paikalla. Harrastepelaajille järjestetään myös omia kilpailuja.

Aikuiskilpapelaajat

Liittymällä seuraamme saat osallistumisoikeuden kansallisiin kilpailuihin. Lisäksi tarvitset Sulkapalloliiton lisenssin. Aikuiskilpapelaajille löytyvät omat harjoitusvuorot. Uusien pelikaverien kanssa voit myös osallistua nelinpeliin tai vaikkapa sekanelinpeliin.

Kilpailuja järjestetään Turun alueella lähes joka kuukausi.