Pelaajien ja vanhempien on syytä huomioida, että jäsenmaksu ja harjoitusmaksu eivät sisällä tapaturmavakuutusta. Mikäli pelaajalla ei ole sopivaa tapaturmavakuutusta, suosittelemme hankkimaan sellaisen Sulkapalloliiton kautta http://www.sulkapallo.fi/.

Sporttivakuutukset kaudelle 2018-2019

Sporttiturvan tuoteselosteet 2018-2019 ja kuvaus merkittävimmistä muutoksista ja eduista (muutokset jo kaudella 2016-2017)
Kausivakuutusten hinta on hieman noussut edellisen kauden hinnoista.

Sporttiturva – Tuoteseloste Kausivakuutukset – HUOM! Minien vakuutus on voimassa kaikissa lajeissa
Sporttiturva – Tuoteseloste Kertavakuutus

Ennennäkemätön uudistus Sporttiturvaan – Sporttiturvan aiemmat mutta edelleen merkittävän hyvät edut! Tutustu huolella OP Ryhmän urheiluvakuutus-sivustoon ja Sporttiturvan vakuutusehtoihin. Esimerkiksi rasitusvammojen, akillesjänteen ja kuntoutukseen liittyvän fysikaalisen hoidon osalta. Tämä toimii! Mineillä kaikki lajit yhdellä vakuutuksella!!

Lisätietoja löytyy OP:n sivuilta ja täältä Toimintaohjeita vahinkotilanteisiin

Sporttiturva on helpoin tapa vakuuttaa seurojen jäsenet urheilutapaturmien varalta. Vakuutus korvaa äkillisen tapahtuman tai tapaturman, joka sattuu vakuutetun tahtomatta. Edullisimmat vakuutukset ovat hinnaltaan viisitoista euroa urheilijaa tai tapahtumaa kohden, mutta takaavat silti nopean, korkeatasoisen sekä asiantuntevan tutkimuksen ja hoidon sopimushoitopaikoissa. Katso lisää tuoteselosteista.

Sporttiturva on kattava tapaturmavakuutus, mutta OP Vakuutus Oy:n valikoimasta löytyy myös muita urheilijan perusturvaa täydentäviä vakuutuksia. Tällaisia ovat mm. matkavakuutukset, vapaa-ajan tapaturmavakuutukset ja arvokkaiden urheiluvälineiden vakuutukset. Omaa vakuutusturvaansa voi selvittää OP:n asiakaspalvelunumerosta 03 03 03 03. Suomen Sulkapalloliitto suosittelee kaikille kilpapelaajille Sporttiturva-vakuutuksen ottamista OP Vakuutuksesta. Sulkapalloliiton kilpailutoimintaan osallistuvat voivat nyt ostaa samalla kertaa sekä lisenssin että vakuutuksen. Vakuutuksettoman kausilisenssin ostajille on lisäksi kertavakuutus, esimerkiksi yhtä kilpailu varten.

OP tarjoaa neljää erilaista vakuutusta kilpailukaudelle 2018-2019:
1) Aikuisten Sporttiturva hintaan 165 € (31.12.1999 tai sitä ennen synt.) (ennen 160 €) – heinäkuussa ostettuna voimassa 1.7. alkaen uusin turvin, muulloin ostettuna maksupäivästä 24:00
2) Juniorin Sporttiturva hintaan 61 € (1.1.2000-31.12.2005 synt.) (ennen 60 €) – voimassaolo kuten yllä
3) Minin Sporttiturva hintaan 15 € (synt. 1.1.2006 tai myöhemmin) (ennen 12 €) – voimassaolo kuten yllä
4) Kertavakuutus yksittäiseen kilpailutapahtumaan hintaan 32 € (hinta ennallaan) – voimassa 4 vrk ostohetkestä (ostaja ilmoittaa kilpailun ajankohdan)

Vakuutuksen osto -sivulla voit valita ostatko pelkän lisenssin vai lisenssin ja vakuutuksen samalla kertaa. Et kuitenkaan voi ostaa kausilisenssiä ja kertavakuutusta samaan aikaan. Kausilisenssin haltijana voit ostaa kertavakuutuksia useammankin, kannattaa kuitenkin miettiä kilpailemisen määrää ja sen mukaista vakuutusturvaa. Vakuutushan on voimassa muutenkin kuin pelkästään kilpailussa.

Pohjola Sairaala

Edut OP:n asiakkaille ovat seuraavat:
– hoito voidaan aloittaa välittömästi, kun korvauskäsittely tehdään lääkärikäynnin yhteydessä. Ei enää maksusitoumuspyyntöjä vakuutusyhtiöön.
– pääsee suoraan oikealle ortopedille, joka on erikoistunut siihen niveleen, joka on loukkaantunut.
Näin pelaaja on nopeammin pelikentillä tai takaisin työ- tai opiskeluelämässä.

Pohjolasairaala.fi