Clear Eliitti 2020 peruttu koronaviruksen leviämisen hillitsemiseksi

12.3.2020

Sulkapalloliitto on tänään linjannut tiedotteessaan seuraavasti: “Kotimaan kilpailutoiminnan ja harjoitustoiminnan osalta kukin jäsenseura tekee omat päätöksensä sikäli, kun kyseessä alle 500 henkilön tapahtuma. Sulkapalloliiton suositus on noudattaa viranomaissuosituksia.

Viranomaissuositus 12.3.2020 klo 14:11 on seuraava: “Hallitus suosittaa, että kaikki yli 500 hengen yleisötilaisuudet perutaan toukokuun loppuun saakka. Lisäksi suositellaan, että myös muiden kokoontumisten järjestäjät harkitsevat riskiarvioiden pohjalta vastaavien tilaisuuksien järjestämistä. Valtion järjestämät isot seminaarit ja tapahtumat perutaan toukokuun loppuun saakka. … Tartuntojen vähentämiseksi tulee myös rajoittaa ei-välttämätöntä toimintaa, kuten lähikontakteja harrastetoiminnassa ja muulla vapaa-ajalla.  Erityisen tärkeää tämä on riskiryhmiin kuuluvien suojelemiseksi. Kansalaisten tulee noudattaa erityistä harkintaa ja varovaisuutta riskiryhmien kanssa asioidessa. Riskiryhmiin kuuluvat ikääntyneet tai perussairaat.

Sulkapalloseura Clearin johtokunta kokoontui ylimääräiseen kokoukseen 12.3.2020 klo 21:00 Aktia Areenalla. Kokouksessa päätettiin turnauksen peruuttamisesta.

Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia!


Sulkapalloseura Clearin Johtokunta


Lisätietoja: Mika Valkonen (p.050-5704474)