Junioritoiminta kaudella 2017-2018

Minisulkis

Minisulkis on tarkoitettu n. 5-9-vuotiaille lapsille, jotka aloittelevat uutta harrastusta liikunnan parissa. Harjoituksissa tehdään erilaisia harjoitteita iloisessa ja innostavassa tunnelmassa yhdessä kaverien ja vanhempien kanssa. Minisulkisryhmä harjoittelee kaksi kertaa viikossa. Kausimaksu on 270 € (1 krt/vk) ja 470 € (2 krt/ vk).

Sulkiskoulu

Sulkiskoulu on tarkoitettu kaikille sulkiksesta kiinnostuneille junioreille (n. 7 - 16 vuotiaille). Harjoituksissa pelaajia ohjataan heidän tasonsa mukaan useammassa ryhmässä. Sulkiskoulun kausimaksu on 270 € (1 krt/vk) ja 470 € (2 krt/ vk).

Harrasteryhmä

Harrasteryhmä on tarkoitettu sulkiskoulun käyneille lapsille ja nuorille, jotka eivät ole kiinnostuneita kilpailutoiminnasta. Harrasteryhmässä voit valmentajan johdolla harrastaa sulkapalloa kahdesti viikossa mukavien kavereiden kanssa. Harrasteryhmän kausimaksu on 270 € (1 krt/vk) ja 470 € (2 krt/ vk).

Kilparyhmät

Kilpailutoiminnasta kiinnostuneille junioripelaajille on omat harjoitusvuorot 2-4 kertaa viikossa. Vuorot on tarkoitettu n. 8 vuotta täyttäneille sulkiksen alkeet osaaville junioreille. Kilpapelaajamaksu on koko kaudelta 580 € (2 krt/vk), 740 € (3 krt/vk), 940 € (4 krt/vk). Kilparyhmään kuuluvilta edellytetään myös kilpailuihin osallistumista. Aloittelijoille tarkoitettuja kilpailuja järjestetään noin kerran kuukaudessa Turussa ja lähikunnissa. Ryhmän pelaajille järjestetään myös leirejä, kilpailumatkoja ulkomaille, ym. yhteistä toimintaa.

Lähde rohkeasti testaamaan taitosi kilpailuissa!

Tehoryhmä

Tehoryhmään valitaan sopivat  juniorit kilparyhmistä, jotka haluavat tosissaan panostaa sulkapalloon. Tehoryhmän pelaajat osallistuvat aktiivisesti kilpailutoimintaan myös kansallisen sarjan kilpailuissa. Ryhmän pelaajille suunnitellaan henkilökohtainen fysiikka- ja tekniikkaohjelma. Ryhmän pelaajat osallistuvat myös kilpailujen järjestämiseen ja valmennustoimintaan.

Junioritoimintaan osallistuminen edellyttää seuraamme liittymistä. Jäsenmaksu kaudella 2017-2018 on lapsilla 48 € (sisarhinta 38 €).

Vanhempien on syytä huomioida, että jäsenmaksu ja harjoitusmaksu eivät sisällä tapaturmavakuutusta. Mikäli lapsella ei ole sopivaa tapaturmavakuutusta, suosittelemme hankkimaan sellaisen Sulkapalloliiton kautta (http://www.sulkapallo.fi/kilpailija/lisenssit-ja-vakuutukset/).

Pelipaidat ja muut varusteet

Seuramme pelipaitoja ja verskoja voit tilata Jukalta. Seuramme jäsenet saavat alennusta Kilosportin pro shopista, josta löydät mailat, tossut, sulat, gripit, peliasusteet, ym. Muista näyttää jäsenkortti kassalla.

Yhteystiedot

Seuramme junioritoiminnasta vastaa Jukka Rantanen (040-506 3280), jukka.rantanen@clear.fi.

Kysy rohkeasti lisätietoa seuramme toiminnasta. Tutustu myös kotisivuihimme  www.clear.fi .

Tervetuloa mukaan mukavan harrastuksen pariin!