Seuran esittely

18.8.2015

Sulkapalloseura Clear ry on vuonna 1994 perustettu sulkapallon erikoisseura. Seuran kotipaikka on Kaarina ja kotihalli Kilosport. Clear valittiin vuonna 2010 vuoden sulkapalloseuraksi Suomessa. Clearin toiminnan painopiste on erityisesti junioritoiminnassa. Jäseniä seurassamme on n. 130, joista junioripelaajia n. 100.

Sulkapallon pelaaminen ei vaadi suuria investointeja. Riittää, kun sinulla on hyvät sisäpelitossut, niin pääset pelaamaan. Aloittelijoille löytyvät lainamailat ja –pallot, joiden avulla pääset tutustumaan lajiin. Sulkapalloa jokainen voi harrastaa omalla tasollaan niin lapsena kuin aikuisenakin. Kukaan ei putoa pois porukasta taitojensa vuoksi. Sulkapallosta saatkin mukavan harrastuksen iästä riippumatta aina vesselistä vaariin saakka.

Vaikka sulkapallo onkin yksilölaji, harjoittelemme aina ryhmissä. Käymme myös kilpailuissa ja muissa tapahtumissa yhdessä. Toki nelinpelissä ja sekanelinpelissä pääsee myös pelaamaan yhdessä kaverin kanssa. Sulkapallo onkin varsin sosiaalinen laji, jossa pojat ja tytöt harjoittelevat yhdessä ja paikallisissa kisoissa vielä kilpailevatkin keskenään samoissa luokissa.

Junioritoiminta

Junioritoiminta koostuu useista eri ryhmistä, joista varmasti löytyy jokaiselle sopiva. Aloitteleville lapsille on kaksi sopivaa ryhmää, n. 5-9- vuotiaille tarkoitettu Minisulkis, sekä n. 7-16- vuotiaille tarkoitettu Sulkiskoulu. Pelaajille, jotka eivät ole kiinnostuneita kilpailemisesta löytyvät omat harrastevuorot. Kilpailuista kiinnostuneille junioreille on omat harjoitusvuoronsa. Jokainen löytää varmasti sopivan ryhmän itselleen, ja tutustuu samalla uusiin kivoihin pelikavereihin.

Aikuisharrastajat

Aikuisharrastepelaajille löytyy oma harjoitusvuoro, johon voi tulla mukaan vaikka ei omaa pelikaveria olisikaan. Myös valmentaja on treeneissä paikalla. Harrastepelaajille järjestetään myös omia kilpailuja.

Aikuiskilpapelaajat

Liittymällä seuraamme saat osallistumisoikeuden kansallisiin kilpailuihin. Lisäksi tarvitset Sulkapalloliiton lisenssin. Aikuiskilpapelaajille löytyvät omat harjoitusvuorot. Uusien pelikaverien kanssa voit myös osallistua nelinpeliin tai vaikkapa sekanelinpeliin. Kilpailuja järjestetään Turun alueella lähes joka kuukausi.

Seuramme jäsenmaksu on aikuispelaajilta 68 € ja junioreilta 48 € kaudessa (2017-2018). Seuran jäsenkortilla saa alennusta Kilosportin pro shopista, sekä pelivuoroista.

Valmennustoiminta

Seurassamme toimii 8 koulutuksen saanutta valmentajaa. Valmentajat toimivat pääosin junioreiden parissa, mutta myös aikuisille löytyy sekä yksityis- että ryhmäopetusta..

Seuramme yhteystiedot

Seuramme ilmoitustaulu löytyy Kilosportista.

Tervetuloa mukaan mukavan harrastuksen pariin!