Harrasteryhmä

Harrasteryhmä on tarkoitettu sulkiskoulun käyneille lapsille ja nuorille (n. 12-18-vuotiaille), jotka eivät ole kiinnostuneita kilpailutoiminnasta. Harrasteryhmässä voit valmentajan johdolla harrastaa sulkapalloa kahdesti viikossa mukavien kavereiden kanssa. Harjoituksissa pelaajia ohjataan heidän tasonsa mukaan useammassa ryhmässä.

Harjoitusajat:

MA 18.30- 19.30 Kilosport
PE 17.00 - 18.00 Piispanlähteen yläkoulu

Kausimaksu:

290 € (1 krt/vk)
490 € (2 krt/ vk)

Valmentaja ja vastuuhenkilö:

Esa Alhoniemi
esa.alhoniemi@clear.fi

Ida Hankala

Junioritoimintaan osallistuminen edellyttää seuraamme liittymistä. Jäsenmaksu kaudella 2019-2020 on lapsilla 48 € (sisarhinta 38 €).

Vanhempien on syytä huomioida, että jäsenmaksu ja harjoitusmaksu eivät sisällä tapaturmavakuutusta. Mikäli lapsella ei ole sopivaa tapaturmavakuutusta, suosittelemme hankkimaan sellaisen Sulkapalloliiton kautta (http://www.sulkapallo.fi/kilpailija/lisenssit-ja-vakuutukset/).